DSV Clubcompetitie

Iedere laatste maandag van de maand vindt de DSV Clubcompetitie plaats. Deze interne wedstrijden worden voor de groepen 2 en 3 georganiseerd. Aan het eind van het jaar wordt de DSV bokaal uitgereikt aan de DSV clubkampioen.

Doel:  Een clubcompetitie voor leden van de Deventer SV en gasten. Voor de leden van groep 2 en 3
Data : 8 keer peer jaar, de laatste trainingsdag van iedere maand. De gouden dennenappel (laatste training in december) is een aparte wedstrijd en telt niet mee voor de clubcompetitie.

Data:

• Kijk in onze agenda voor de data, in principe worden is het iedere laatste maandag van de maand.

Het reglement

1. Deelname staat open voor leden van DSV.  Gastschermers zijn van harte welkom om te schermen, zij dingen echter niet mee naar de Clubcompetitie.
  2. Afhankelijk van het aantal deelnemers krijg je punten voor de totale uitslag.
  3. Als je met 10 deelnemers eerste wordt krijg je 10 punten + 1 bonus punt. Nummer 2 krijg dus negen punten. Bij de laatste competitie dag kun je dubbele punten verdienen.
  4. We schermen op het wapen degen. Het systeem is een poule unique.
  5. Bij een gelijke stand volgt een barage. Zowel bij de maand wedstrijd als bij de totale uitslag aan het eind van het seizoen.
  6. De beste 6 resultaten tellen mee voor de einduitslag.
  7. Heeft een schermer minder dan 6 keer meegedaan dan telt het aantal keren dat hij/zij heeft meegedaan.
  8. Na elke competitieavond worden de resultaten en tussenstanden gepubliceerd op de site van de Deventer SV.
  9. De algemene scherm/wedstrijd regels van de FIE/KNAS worden gevolgd.
  10. Bij minimaal 3 deelnemers is er zowel een dames als heren ranglijst.
  11. Bij onduidelijkheden nemen de trainers een beslissing.
  12. Na de laatste wedstrijd van het seizoen worden wisselprijzen uitgereikt.

Uitslagen worden in een overzicht  bijgehouden.

Club competitie Deventer SV 2017/2018