Administratieve informatie

Bank

Het IBAN nummer van de bankrekening van de Deventer Schermvereniging: NL15 ABNA 05.37.82.12.52

Betaling

Als DSV werken we met ClubCollect. Via deze organisatie ontvangt u een bericht (mail en sms) voor de bedragen die betaald moeten worden. Vervolgens kunt u eenvoudig de bedragen ineens of desgewenst in termijnen (kleine administratieve opslag) betalen. Eventuele herinneringen worden ook door ClubCollect verzonden.

Voor vragen over de verschuldigde bedragen kunt u terecht bij onze penningmeester.

Kamer van Koophandel

De Deventer Schermvereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer: 60650265

Verzekeringen

Ieder lid van de Deventer Schermvereniging is tevens lid van de KNAS (Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond). De KNAS heeft voor al haar leden een collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten.

Daarnaast heeft de Deventer Schermvereniging een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij Meeùs Assuratiën BV.