Trainingsavond

Onze trainingsavond is de maandagavond en we kennen de volgende trainingstijden:

18.30 – 19.30 uur Jeugdgroep 1  (tm ca 10 jr)
19.30 – 20.30 uur Jeugdgroep 2  (10 jr tm 16 jr)
20.30 – 21.45 uur Volwassenen  (16 jr en ouder)

Een training bestaat uit een warming up van 10 tot 15 minuten, een groepsles en het schermen van partijen.

Bij de indeling van de jeugdgroepen wordt met een aantal zaken rekening gehouden. Basis principe is leeftijd, verder kijken we naar schermervaring en houden we uiteraard ook (zoveel mogelijk) rekening met het contact met andere schermers.

Naast de wekelijkse trainingsavond nemen de jeugdschermers ook deel aan de maandelijkse TOP training op de zaterdagmorgen.

Ontdekken of schermen iets voor jou is ?

Volwassenen (16+) kunnen een paar keer per jaar deelnemen aan ons introductieprogramma.

Jeugdleden (tot 16 jaar) kunnen maandelijks gebruik maken van onze inloopavonden (de eennalaatste maandag van de maand). Zie voor exacte data onze agenda of informeer per email secretaris@deventerschermvereniging.nl.