Toneelschermen

Op 8,9 en 10 april 2011 bracht de Deventer Musical (voorheen MOD) de musical de 3 Musketiers. De link met onze schermvereniging ligt natuurlijk voor de hand. Toch is deze productie ook om een andere reden verbonden met de Deventer Schermvereniging.

De Deventer Musical was op zoek naar een heel leger ‘slechterikken’ en die hebben ze bij ons gevonden. 4 schermers zullen acte de presence geven bij de opvoeringen. Rene-Michel, Henk, Edwin en Bas hebben samen met de mensen van de Deventer Musical menig avondje schermend doorgebracht.

Toneelschermen is niet alleen voor de mensen van de Deventer Musical nieuw maar ook voor de DSV’ers. Het gaat nu niet om het maken van subtiele en goed voorbereide treffers en de partij winnen, maar om een aantrekkelijk showgevecht waarbij natuurlijk geen ‘gewonden’ vallen. Alhoewel …

Wil je meer weten of de Deventer Musical ? Kijk dan op www.deventermusical.nl