AH Sportactie: Start introductiecursus

Beste AH-sporter,

Welkom bij de Deventer Schermvereniging! Onze maître (= schermleraar) heeft een prachtig programma samengesteld waarbij je vijf maandagavonden aan de slag gaat met sabel, floret en degen. Ook een stukje yoga (concentratie, ontspanning) komt aan bod. Zelf zorg je voor een lange (trainings)broek, t-shirt met korte mouwen, zaal gymschoenen (geen zwarte zool) en een flesje water.

De locatie is Sporthal ’t Haarhuus,  Ganzeboomsweg 5, 7433 ES Schalkhaar.
In ’t Haarhuus zijn dames en heren kleedkamers met douche gelegenheid.

We hebben alle inschrijvers een mail gestuurd met het verzoek om te bevestigen dat je langs komt. Heb je deze mail niet ontvangen of gemist? Neem dan aub contact op met;

Renate Harmsen, secretaris (noodnummer op maandag: 06-39826654) of
Jaap Wassink, voorzitter (tevens noodnummer op maandag: 06-11397274)

Uiteraard kun je hen ook bellen voor andere vragen of tijdens de introductiecursus zelf.

Voor de goede orde, de dagen zijn: maandag 30 oktober, maandag  6, 13, 20 en 27 november.

Tijden:
Musketiers in actie! (6 – 11 jr)
Tijden: 18.30 – 19.30 uur

Schermen, een uit-stekende keuze (12 – 17 jr)
Tijden: 19.30 – 20.30 uur

Kruis de degens op maandagavond (vanaf 17 jr)
Tijden: 20.30 – 21.30 uur

Heb je je nog niet ingeschreven voor de AH Sportactie of de Introductiecursus maar wil je wel deelnemen? Laat het ons weten op secretaris@deventerschermvereniging.nl we laten je dan snel weten of er plek is om te starten op 30 oktober of dat we je uitnodigen voor de nieuwe rond begin 2018.