NJK voorbereidingen

Nu de grote schermtoernooien gestreden zijn rest nog een laatste grote klus; de mannen voorbereiden op het Nederlands Jeugd kampioenschap. De komende periode ziet er voor Atze, Janne, Jari en Raul als volgt uit;

Donderdag 4 mei gaan we naar Nordhorn, Duitsland schermen. Jullie kunnen met MP of John meerijden.
(Geen excuus 5 mei is een vrije schooldag.)

Zaterdag 6 mei is er een Top Training

Zaterdag 20 mei is er een SUPER TOP Training van 10.00 tot 15.00 uur met andere trainers en tegenstaanders erbij.

Maandag 29 mei. Club competitie Deventer, Floris Thijmen (Hengelo) is uitgenodigd.

Woensdag 31 mei Club competitie Agilité, Deventer gaat naar Hengelo. De Musketiers kunnen met John meerijden

Donderdag 1 of 8 juni extra training bij Gasconge in Enschede.

En tussendoor proberen we nog een extra trainingsmoment te regelen bij Rorik Janssen in Bochelt.

De laatste week voor het NJK laten we jullie in principe met rust om uit te rusten en goed voor bereidt aan het NJK te kunnen beginnen. Tijdens het NK zijn MP en John aanwezig ter begeleiding.